Visdomsord kjærlighet aust agder

visdomsord kjærlighet aust agder

Egil gir ut plate med sanger om Arendal: - Byen har blomstret i det siste. Hate cannot drive out hate; only love can do that. Tar vare på gamle bygninger ved å male dem. Mor Theresa Mor Theresa ( ). I fjor var det. Nelson Mandela er hans store forbilde. Kongen nevnte også trosfriheten og forsamlingsfriheten som grunnloven garanterer oss, og som mangler mange steder i verden. Aung San Suu Kyi.

Videos

visdomsord kjærlighet aust agder Se så for deg at det litt senere banker på døren. Shimon Perez The worst crime was dared by a few, willed by more and tolerated by all Tacitus Tacitus (ca. Sosiale medier og ytringsfrihet. Å erkjenne det rette, og ikke gjøre det er mangel på mot Kung-fu-tse Det er bedre å tenne et lys i mørket, om enn aldri så lite, enn å forbanne mørket Kung-fu-tse Kung-fu-tse, kinesisk tenker og filosof.(551-471. Den gir oss verdi som mennesker, og noe å leve for. Les og bli inspirert til refleksjon, holdning og handling! Foto: Tarald Reinholt Aas.

Visdomsord kjærlighet aust agder -

Please use your liberty to promote ours. Desmond Tutu Desmond Tutu er en prest som er kjent for sitt arbeid mot apartheid i Sør-Afrika og som leder av sannhetskommisjonen etter apartheidregimets fall. One must work. Dikt og sitater om fred: De forente nasjoners bønn, planeten jorden er bare en liten stjerne i Verdensrommet. Grunnen til at dette ikke skjer i Norge, er at grunnloven gir oss ytringsfrihet. «Kjærlighet er et sted å feste blikket».

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Visdomsord kjærlighet aust agder

Legg igjen en Kommentar